BOŠ za mlade

Prezentacija programa Studije budućnosti

Prezentacija programa Studije budućnosti

U ponedeljak 10. juna, sa početkom u 17:30 u prostorijama Beogradske otvorene škole (Beograđanka, 16. sprat) održaće se prezentacija jednogodišnjeg obrazovnog programa Studije budućnosti.

Evo prilike da saznaš sve što te interesuje o Studijama budućnosti iz prve ruke. Od sadašnjih studenata i tima koji vodi program, u prostoru gde se održavaju predavanja, kroz neformalno ćaskanje, uz najbolji pogled u gradu, saznaćeš sve o tome šta te čeka na Studije budućnosti i kako da obezbediš svoje mesto na njima.

Na prezentaciji ćemo pričati o tome kakva su to predavanja u okviru četiri obrazovna modula na Studije budućnosti, šta podrazumeva Alumni2Students program mentorstva, a šta program prakse i, što je najvažnije, kako da pripremiš svoju prijavu na najbolji mogući način.

Slobodno pripremi unapred sve ono što želiš da nas pitaš u vezi programa!

Znaćeš da su Studije budućnosti za tebe ako u oktobru 2019. godine imaš do 27 godina i student/kinja si završne godine osnovnih studija, apsolvent/kinja ili student/kinja master studija na nekom od beogradskih univerziteta.

Na Studijama budućnosti imaš priliku da razvijaš veštine, nađeš svoj prvi posao i stekneš kontakte za buduće profesionalne izazove i uspehe. Kada je jedino promena izvesna, trebalo bi da znaš šta te čeka sutra. Ili još bolje, da to planiraš.

Ovo nisu još jedne osnovne ili master studije - ovo je sve što bi one trebalo da budu. Sa ovog mesta ne gledaš u prošlost, ne svedočiš sadašnjosti – ovde stvaraš budućnost. Čiju budućnost? Pa, svoju. Ti je zamisliš, a mi ti damo 6 prečica da do nje stigneš.

VAŽNO:

Zbog ograničenog broja mesta u sali, molimo te da se prijaviš na imejl upis2019@bos.rs ili pozovom na broj telefona 011/3065 830.

Vidimo se!

Najnovije