BOŠ za mlade

BOŠ dobio nagradu Srpske asocijacije menadžera za razvoj i promociju liderstva među mladima

 BOŠ dobio nagradu Srpske asocijacije menadžera za razvoj i promociju liderstva među mladima

U sredu, 14. decembra 2016. godine, Beogradska otvorena škola dobila je nagradu Srpske asocijacije menadžera „The Sample Of Leadership Excellence“ za 2016. godinu. U kategoriji za promociju i liderstvo među mladima, Beogradska otvorena škola je nagrađena za svoj jednogodišnji multidisciplinarni obrazovni program „Studije budućnosti“.

SAMPLE nagrada „The Sample Of Leadership Excellence“ dodeljuje se osobi ili instituciji koja je najviše doprinela promociji liderstva među mladima i koja je ostvarila pozitivan uticaj na okruženje i razvoj mladih.

U ime Beogradske otvorene škole nagradu je primila Vesna Đukić, generalna direktorka Beogradske otvorene škole, koja se obratila prisutnima: „Veliko mi je zadovoljstvo da večeras primim ovu nagradu u ime Beogradske otvorene škole i u ime 1100 alumnista jednogodišnjih multidisciplinarnih obrazovnih programa Beogradske otvorene škole zahvalim, u ime onih koji su napravili jednu mrežu sjajnih lidera,  pokretača promena i kako to mi volimo da kažemo, predstavnika elite duha i znanja. Beogradska otvorena škola je obrazovna organizacija, koja se već 24 godine bavi obrazovanjem i razvojem ljudskih resursa, osnaživanjem javnog, biznis i civilnog sektora i unapređenjem javnih politika. Još jednom vam zahvaljujem što ste prepoznali napore Beogradske otvorene škole u razvoju mladih lidera“.

Ovu nagradu je, u ime Srpske asocijacije menadžera (SAM), uručio Ivan Pribićević, član Upravnog odbora SAM-a.

Povodom obeležavanja 10 godina postojanja, SAM je organizovao svečanu večeru, kako bi proslavili svoj jubilej i dodelili SAM godišnje nagrade u 10 kategorija. Gala večeri, koja je održana u Kristalnoj dvorani hotela Hayatt Regency, prisustvovalo je preko 300 zvanica iz poslovnog, političkog, diplomatskog, kulturnog i medijskog života.

SAM, kao poslovno udruženje koje okuplja 400 profesionalnih menadžera, koji upravljaju timovima od preko 90 000 zaposlenih i koji ostvaruju godišnji promet od blizu 12 milijardi evra, prepoznaje značaj ulaganja u mlade za razvoj biznis zajednice i unapređenja poslovnog okruženja u Srbiji.

O rezultatima programa najbolje govori činjenica da bogatu alumni mrežu čini preko 1100 izvrsnih pojedinaca, koji su na važnim pozicijama u javnom i poslovnom sektoru, u akademskoj zajednici, kako domaćoj, tako i inostranoj, a koji su uključeni u brojne aktivnosti BOŠ-a.

Fotografija je preuzeta sa sajta Beogradske otvorene škole.

Najnovije