BOŠ za mlade

Izrada održivog poslovnog modela

Izrada održivog poslovnog modela

Ključ svakog uspešnog preduzetničkog poduhvata jeste poslovni model na kome se on zasniva. Novosadski edukativni centar te poziva na onlajn radionicu koja se održava 28. aprila sa početkom u 12 časova. 

Poslovni model je način na koji organizacija rešava problem ciljne grupe, kreira i isporučuje vrednosti i ostvaruje prihode.
Poslovni model treba da ti odgovori na osnovno pitanje – odakle dolazi novac? Potrebno je da imaš samoodrživi poslovni model, da pokriješ sve troškove i da imaš odgovarajući nivo dobiti kako bi realizovao/la tvoje ciljeve.

Jedan od veoma praktičnih alata za poslovno modeliranje jeste Business Model Canvas – preduzetnički i upravljački alat, koji omogućava da se poslovni model dizajnira, opiše, unapredi i testira. Ovo je dinamičan i kreativan alat koji omogućava praktično menjanje i dopunjavanje sadržaja.

Radionicu vodi Aleksandar Pokrajac master ekonomista i društveni preduzetnik.

Učešće se ne naplaćuje i broj mesta je ograničen, tako da je obavezna prijava putem registracione forme

Radionica se realizuje u okviru projekta Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar, a finansira se kroz WeB4YES - Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije