BOŠ za mlade

Dostupnost kvalitetnog obrazovanja tokom pandemije

Dostupnost kvalitetnog obrazovanja tokom pandemije

Fondacija Ana i Vlade Divac i Fondacija Centar za demokratiju te pozivaju na onlajn panel Dostupnost kvalitetnog obrazovanja tokom Covid–19 pandemije 22. maja 2020. godine u 11 časova.

Cilj panela je konstruktivan dijalog predstavnika Ministarstva u Vladi Republike Srbije, civilnog društva, predstavnika stručne javnosti i medija o različitim aspektima obrazovanja u vanrednom stanju, uvedenom u Republici Srbiji kao i uticaju pandemije na obrazovanje u Republici Srbiji. Učesnici će se osvrnuti na iskustvo koje stečeno u proteklom periodu i diskutovati na mogući razvoj kvalitetnog obrazovanja dostupnog svima.

Agendu možete pogledati ovdea ukoliko želiš da se registruješ, to možeš uraditi ovde do 21. maja. Link za praćenje panela MS Teams platformi dobićeš nakon registracije.

Panel se organizuje u okviru projekta SDG 4 ALLCiljevi održivog razvoja za sve uz podršku vlade Švajcarske Konfederacije i Savezne Republike Nemačke u saradnji Fondacije Ana i Vlade Divac, Centra za visoke ekonomske studije i Beogradske otvorene škole i sa partnerima: Fondacija centar za demokratiju, Timočki omladinski centar i Beogradski fond za političku izuzetnost.

Najnovije