BOŠ za mlade

Pokreni se i ostvari svoj potencijal

Pokreni se i ostvari svoj potencijal

Da li želiš da osvestiš i vizuelno prikažeš šta je to što te pokreće, inspiriše i motiviše? Koje veštine i znanja je potrebno da stekneš kako bi pokrenuo/la tvoj ispunjujući posao? Novosadski edukativni centar i Centar za razvoj preduzetničkog ekosistema te pozivaju na onlajn radionicu Pokreni i ostvari svoj potencijal koja će se održati u sredu, 3. juna sa početkom u 15 časova. 

Putem ove onlajn radionice, uvidećeš kreativne načine za razvoj tvoje karijere i naučiti kako da upoznaš i razviješ sebe, postaviš ciljeve (šta želiš da postigneš) i radiš na njihovoj realizaciji. Radionica ima za cilj da učesnike provede kroz uvide u lične veštine i talente, preko spoznaje šta voliš da radiš do toga šta želiš da postigneš– postavljenje ciljeva i kako to da valorizuješ.

U toku radionice učesnici takođe uče kako da kreativno reše problem, kako da procenjuju i vrednuju ideje.

Prijava se vrši putem ovog registracionog linka.

Radionica se realizuje u okviru projekta Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar, a finansira se kroz WeB4YES - Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije