BOŠ za mlade

Studije budućnosti: Onlajn info dan

Studije budućnosti: Onlajn info dan

Studije budućnosti su obrazovni program Beogradske otvorene škole (BOŠ) na kom se znanje stiče i deli na jedinstven i drugačiji način. Kroz predavanja i radionice, na četiri modula znanja i veština saznaćeš o različitim aspektima budućih promena. 

Kako su prijave za novu, 28. generaciju studenata i studentkinja otvorene, pod sloganom Aktiviraj budućnost, BOŠ je odlučio da onlajn događaj posveti Razgovorima o budućnosti gde će se pričati o izazovima i promenama koje su pred nama, kao i to gde ti vidiš svoje mesto u okviru njih.

Prezentaciji će prisustvovati i studenti tekuće generacije koji će preneti svoje iskustvo i odgovarati na tvoja pitanja. Ovo je sjajna prilika da saznaš sve što te zanima o programu, njegovoj dinamici, temama i značaju za tvoj lični i profesionalni razvoj. 

Događaj će trajati do sat i po vremena, a startuje 11. juna u 18 časova, putem Zoom aplikacije. 

Kroz predavanja i radionice na četiri modula znanja i veština saznaćeš o različitim aspektima budućih promena, steći ćeš nova iskustva i poznanstva i naučiti kako da savladaš izazove sa kojima se suočava generacija budućnosti.

Ukoliko u oktobru 2020. imaš do 27 godina i student/kinja si završne godine osnovnih studija, apsolvent/kinja ili student/kinja master studija na nekom od beogradskih univerziteta, iskoristi priliku i prijavi se na konkurs!

Kako bi prisustvovao/la onlajn info danu, potrebno je da se prijaviš tako što ćeš popuniti onlajn formu na ovom linku. Prijave su obavezne.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije