Dođi

Češki Goofy Cow nastupa prvi put u Srbiji uz podršku lokalnog sastava pliš

Češki Goofy Cow nastupa prvi put u Srbiji uz podršku lokalnog sastava pliš

foto: Goofy Cow, vizual

U sklopu svoje prve evropske turneje, češki sastav Goofy Cow će pored Zagreba, Budimpešte, Temišvara, Beča posetiti i Beograd.

Beogradski koncert čeških gostiju biće održan u utorak, 7. maja, od 21č u klubu Fest, u Zemunu. Link ka Facebook događaju koncerta u klubu Fest nalazi se ovde.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji u klubu Fest po ceni od 1.000 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu cena biti 1.300 dinara.

Goofy Cow je krosover duo iz Olomouca koji čine Kuba Pavlik (vokal, gitara) i Venca Čikl (bubnjevi), muzički aktivan od 2015. godine. Bend u svojoj muzici objedinjuje elemente roka, pop panka, elektronike i repa. Njihovi tekstovi su na engleskom jeziku i nastali su pod uticajem bendova Papa Roach, Nothing More, Linkin Park, Sum 41, NF ili Hopsin.

Goofy Cow je do sada objavio 3 EP izdanja („Goofy Cow“, „Enjoy the Music“ i „What’s Behind“) i 7 singlova („Lost“, Break Me Down“, „Hopeless“, „Movement Nation“, „Timeline ft. Sunset Trail“, „ADHD“). Poslednji singl „Live and Let Die“ od nedavno je dostupan na svim striming platformama.

https://www.youtube.com/watch?v=8Kxup2zFNlI

Za goste iz Češke koncerta u klubu FEst će otvoriti lokalni alternativni rok sastav pliš. Sastav pliš formiran je u Beogradu krajem 2018. godine kao rezultat deljene ljubavi prema gitarskom indi zvuku s početka novog milenijuma. Ekipu benda čine: Branislav Cvetković (gitara i vokal), Stefan Drča (gitara), Petar Sutara (bubnjevi) i Aleksa Gajić (bas i vokal).

Bend opisuje sebe kao nešto što se oseća na koži, golica i prija. Neke od pesma, kao što su „Daljine“, „Sedmice“, „Padobran“ i „Kraljica“ publika je imala priliku da čuje na njihovim dosadašnjim nastupima. Trenutno rade na pripremi debitantskog EP izdanja koji će biti objavljen tokom 2024. godine.

Satnica:

  • vrata – 20č;
  • pliš – 21č;
  • Goofy Cow – 22č.

https://www.youtube.com/watch?v=--JSYjuWPP8

 

Najnovije