Dođi arhiva

Let’s Mix It: Better Lost Than Stupid u Beogradu

Let’s Mix It: Better Lost Than Stupid u Beogradu

Prvi put pod imenom Better Lost Than Stupid, u okviru svetske turneje, dolaze u Hangar 24. februara Martin Butrih (Martin Buttrich), David Skueles (Davide Squillace) i Metajas Tanzmen (Matthias Tanzmann).

Do sada su zajedno i pojedinačno izvodili na visokoprofilisanim događajima i festivalima (Exit Festival, Creamfields, Tomorrowland…), a privukli su i veliki broj ljudi na Ibizi (Circoloco). U Njujorku 2010. godine se rodila ideja za ovakvim udruživanjem posle više nego uspešnog nastupa u klubu Electric Zoo.

Čuveni trio vratio se pod imenom Better Lost Than Stupid kako bi napravio veliku svetsku turneju.

Posle predstavljanja na BPM festivalu, Better Lost Than Stupid će posetiti razna mesta širom Evrope tokom februara, a jedno od njih je i glavni grad Srbije.

Tokom 2016. godine vredno su radili kako bi uzdigli Better Lost Than Stupid na naredni nivo 2017. godine, a kolaju glasine da spremaju još više muzike za album koji se očekuje 2018. godine te ova tura označava početak njihovog angažmana na tom projektu.

Let’s Mix It festival

Better Lost Than Stupid dolaze na Let’s Mix It festival koji će trajati od 23. do 25. februara.

Let’s Mix It je nova jedinstvena platforma zasnovana na ideji objedinjavanja različitih događaja muzičke tematike pod jednim brendom.

Prvo će 15. februara biti najavljen festival žurkom u magacinu Depo, kada će nastupiti francuski trio Apollonia. Od 23. februara trodnevni festival održaće se na nekoliko različitih lokacija u gradu.

Pored Better Lost Than Stupid nastupiće i Cabanne, Cid Inc, Francesca Lombardo, Henry Saiz (live), iO (Mulen), Isolee, Janeret, Johannes Brecht, maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear i Varhat.

Karte za Let’s Mix It festival mogu da se kupe u kompletu (15, 23, 24. i 25. februar) na svim Eventim i GigsTix prodajnim mestima po promotivnoj ceni od 1990 RSD odnosno 2990 RSD za VIP. 

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije