Dođi arhiva

Mikser: „Ničim izazvan“

Mikser: „Ničim izazvan“

Tradicionalno na Dan zaljubljenihu utorak 14. februara, bend „Ničim izazvan“ poziva beogradsku publiku na koncert Double date u Mikser House.

Double date je ove godine, za razliku od prethodnih, u formatu 2+1, sa dva gostujuća benda, a evo i objašnjenja koje stiže iz grupe „Ničim izazvan“.

“Do sada smo 14. februara nastupali sa Evom Braun i grupom Silente, oba puta u Mikser House-u. Ovoga puta biće interesantnije nego ikad! Vrlo smo ponosni na druženje i rad sa drugim umetnicima koji su nam bliski. Nismo mogli da se odlučimo ko da nam bude ,,date“ ove godine, pa je Double Date dobio svoj +1! Kao prvo – biće nas tri benda! A na drugom, možda i važnijem mestu, sviramo sa ljudima kojima se divimo i koji su nam izuzetno dragi! Nadamo se da i mi posedujemo senzibilitet Voland Le Mata i da delimo vedrinu koju imaju (Ne)normalni”.

Veče će, kako obećavaju, obilovati osmesima, nežnim zvucima, akustikom… „Ničim izazvan“ je sastav koncentrisan na autorsku muziku sa iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, unutrašnjim dilemama… u ritmovima od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka.

Voland Le Mat je pionir nove hrvatske kantautorske scene, još uvek malo poznat beogradskoj publici, a (Ne)normalni su jedan od najentuzijastičnijih, najzabavnijih i najpozitivnijih bendova koji trenutno stvaraju na našim prostorima.

Koncert počinje u 21 čas, a ulaznice se po promotivnoj ceni od 800 dinara mogu kupiti u Mikseru i u FELIX Shop-u, TC Sremska, I sprat.

Fotografije je preuzeta sa sajta Dan u Beogradu.

Najnovije