Dođi arhiva

7. Sajam obrazovanja u Pančevu

7. Sajam obrazovanja u Pančevu

Pozivamo te na 7. Sajam obrazovanja koji će se održati u sredu 1. marta u Dvorani Apolo (Pančevo) sa početkom u 11h.

Sajam obrazovanja organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Unijom Srednjoškolaca Srbije, uz podršku grada Pančeva.

Sajam ima za cilj da srednjoškolce/ke uputi ka prilikama za dalje školovanje i stručno usavršavanje, kao i da obezbedi obrazovnim ustanovama mogućnost da predstave i prezentuju svoje školske programe budućim studentima - maturantima srednjih škola iz Pančeva.

Studenti će odgovarati na pitanja zainteresovanih srednjoškolaca/ki vezana za način upisa fakulteta, tok studija, studijske programe kao i vannastavne aktivnosti, sekcije, sportske događaje i generalno studentski život.

Satnica:

11h - POČETAK SAJMA

12h - SVEČANO OTVARANJE SAJMA

12:30 - "Online učenje"

13:30 - "Kako na master"

15h - KRAJ SAJMA

Ino agencija je najbrže rastuća regionalna agencija za studije u inostranstvu, međunarodne škole jezika i akademsku mobilnost. Sa kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu, rade kao regionalni predstavnik 200 univerziteta za područje Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Kosova i Albanije.

Osim partnerskih univerziteta, omogućavaju pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta.

Vode sajtove www.kakonamaster.com i www.kakonaposao.com putem kojih pomažu napredovanje mladih. Do sada su poslali više od 500 studenata na studije. Budi i ti jedan od njih!

Education World Wide, Sapere Aude, je jedina svetski priznata online obrazovna platforma sa ATHE akreditacijom za akademske studije, OFQUAL priznanjem od strane Britanske vlade i međunarodnom priznatošću od više od 20 svetski visoko kotiranih univerziteta, Iz Velike Britanije, Evropske Unije i Australije, kao i sa aktivnom saradnjom od preko 300 koledža iz Sjedinjenih Američkih Država.

Najnovije