Dođi arhiva

Rok bend 1000mods u Beogradu

Rok bend 1000mods u Beogradu

U utorak 28. marta u klubu Elektropionir je grčki stoner rok bend 1000mods, kojem će se pridružiti psihodelik, progresiv, stoner, metal rokeri, grupa Methadone Skies iz Temišvara.

1000mods je dobro poznato ime domaćoj publici, pre svega zbog pravog spektakla koji su napravili na Fusion bini Exit festivala 2015. godine.

Ovoga puta u Beogradu, i dan kasnije u Novom Sadu, bend je nastupe zakazao u sklopu najnovije evropske turneje, na kojoj promoviše poslednje studijsko ostvarenje „Repeated Exposure To…“ album koji je dobio najbolje ocene u muzičkim magazinima širom sveta.

1000mods čine:
Dani G. / bas i glas
Giannis S. / gitara
George T. / gitara
Labros G. / bubnjevi

1000mods je nastao 2006. godine i od tada je na koncertima nastupio više od 300 puta, deleći scenu i sa takvim imenima kao što su The Black Keys, The Black Angels, Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze… Poznati su po vernosti vintidž opremi (neki od retko viđenih komada sigurno će se naći i u Beogradu), po teškom zvuku i izvanredno posvećenom nastupu na sceni.

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 1000 dinara u klubu Zaokret (preko puta Elektropionira, radno vreme, od 9 do 23 časa), ili na mejl resetorbooking@gmail.com po ceni od 1200 dinara (u pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog telefona). Na dan koncerta karte se prodaju samo na ulazu, po ceni od 1500 dinara.

Klub Elektropionir nalazi se na adresi Cetinjska 15. Koncert počinje u 20 časova.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije