Dođi

Saznaj iz prve ruke sve o CEU konkursu

Saznaj iz prve ruke sve o CEU konkursu

Tim Beogradske otvorene škole u okviru oblasti programa Akademsko savetovanje će u sredu, 15. januara organizovati webinar pod naslovom CEU Webinar: Boost Up Your Application za sve studente koji su zainteresovani da svoje studije nastave na Centralnoevropskom univerzitetu. Povod za ovaj događaj je konkurs za osnovne, master i doktorske studije koji će biti otvoren do 30. januara. 

Na e-sastanku sa predstavnicima CEU Student Recruitment Office-a, moći ćeš iz prve ruke da saznaš sve informacije o konkursnom procesu i uslovima života i rada u prestonici Austrije. Takođe, CEU tim će podeliti i savete kako da svoju aplikaciju učiniš boljom i time povećaš svoju šansu za dobijanjem stipendije, ali i razrešiš i nedoumice u vezi sa prijavom, načinom i dinamikom rada na ovom univerzitetu, prilikama koje se otvaraju studentima tokom studiranja i uslovima koji se moraju ispuniti kako bi se studije uspešno privele kraju.

Kroz razgovor sa predstavnicima Centralnoevropskog univerziteta, moći ćeš da čuješ i najnovije informacije o studijama koje će se od ove školske godine realizovati u Beču. Vebinar će se održati 15. januara u prostorijama Beogradske otvorene škole u formi dve sesije posvećene:

  • Osnovnim studijama od 15 do 16 časova,
  • Master i doktorskim studijama od 16 do 17 časova.

Ovakav vid informisanja pokazao se kao veoma koristan jer su predstavnici CEU-a u mogućnosti da studentima daju tačne i precizne informacije koje su potkrepljene novim podacima o radu na univerzitetu. 

Konkurs za osnovne, master i doktorske studije na Centralno-evropskom univerzitetu otvoren je do 30. januara 2020. godine. Ukoliko si zainteresovan/a za studije na Centralno-evropskom univerzitetu, svoje interesovanje iskaži popunjavanjem ovog upitnika.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije