Dođi arhiva

Kako da se pripremiš za poslovni intervju?

Kako da se pripremiš za poslovni intervju?

U vreme pandemije virusa COVID- 19, većina mladih odlučila je da konstruktivno provede svoje slobodno vreme i posveti se ličnom razvoju i napredovanju. Neki su odlučili da konačno završe onlajn kurs za koji dugo nisu imali vremena, pročitaju knjigu koja već neko vreme čeka na polici ili nauče novu veštinu kroz onlajn tutorijale.

Među njima su i pojedinci i njihove kompanije koji su odlučili da svoje slobodno vreme posvete i drugima. Konsultanti ManpowerGroup koji se bave regrutacijom ponudili su svoje savetodavne usluge svima onima koji žele da se što bolje pripreme za razgovor za posao sa koji očekuju u daljoj ili bližoj budućnosti. Putem onlajn razgovora, konsultanti nude usluge razvoja veština koje su neophodne za uspešnu komunikaciju, od toga kako da posebno istakneš svoje jake strane do boljeg razumevanja trendova na tržištu rada.

Ovaj program je besplatan i prvenstveno je namenjen studentima završnih godina fakulteta. Učesnicima će biti dodeljen konsultant koji će kroz razgovor kreirati personalizovan pristup kako bi se najefikansnije razvile željene veštine.

Ukoliko si zainteresovan/a za učešće u programu, svoj CV možeš poslati na: razgovor@manpower.rs.

Više o programu pročitaj ovde.

Tekst je preuzet odavde. 

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije