Dođi arhiva

Saznaj sve o mobilnosti mladih

Saznaj sve o mobilnosti mladih

Infopolis omladinski info centar, u saradnji sa OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, te poziva na onlajn Zoom radionicu Mobilnost mladih YE/TC koja će biti održana u petak 15. maja sa početkom od 10 časova. 

Zanimaš se za omladinske razmene i trening kurseve? Koje su to razlike između YE i TC? Želiš da saznaš gde možeš da pronađete pozive za učešće na istim? Želiš da saznaš kako da se prijaviš za neku omladinsku razmenu ili trening kurs? Koje su to prednosti učešća na nekoj omladinskoj razmeni ili treningu?

Ova radionica će ti dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Radionica je namenjena mladima od 15 do 30 godina i svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti popunjavanjem ovog prijavnog obrasca.

Krajnji rok za prijave je četvrtak 14. maj do 11 časova uveče.  

Da bi učestvovao/la potrebno je da imaš instaliranu Zoom aplikaciju na svom desktop računaru/laptopu/mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na ovom linku. 

Voditelj radionice je Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada i voditelj Familylab inspirativnih seminara. 

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije