Dođi arhiva

Dodajmo IT-u malo boja

Dodajmo IT-u malo boja

Studentska organizacija Fakulteta organizacionih nauka Centar za razvoj karijere organizuje sada već tradicionalni, projekat FONup koji će se održati u nedelju 3. januara 2021. godine. Usled novonastale situacije, a shodno pridržavanju svih epidemioloških mera, projekat će biti, prvi put do sada, održan u onlajn formatu i to na platformi Teams.

Kako je sama organizacija posvećena individualnom usavršavanju mladih ljudi svake godine se trudi da odabere inspirativnu temu i pomogne zainteresovanim studentima u dobijanju novog znanja i iskustva, vodeći se činjenicom da se u današnjem vremenu vizuelnim elementima pridaje puno značaja, kako u digitalnom marketingu, tako i u svakoj sferi poslovanja.

Ove godine su se odlučili da za temu projekta odaberu Grafički dizajn. Učesnici projekta imaće priliku da 3. januara prisustvuju panel diskusiji koja će nositi naziv Dodajmo IT-u malo boja. Nakon panel diskusije, učesnici će moći praktično da pristupe najpoznatijim alatima u grafičkom dizajnu – Adobe Illustrator- u, Adobe Photoshop – u i Adobe After Effects.

 Radionice će održati: Slavoljub Ćirković, Željko Lončar i Đorđe Janjić. 

Prijave za projekat su besplatne i otvorene do 31. decembra 2020. godine.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije