Dođi

Besplatne konsultacije za umetnice, radnice u kulturi, umetnosti i kreativnim industrijama

Besplatne konsultacije za umetnice, radnice u kulturi, umetnosti i kreativnim industrijama

Pozivamo sve radnice u kulturi, umetnice, preduzetnice u sektoru kreativnih industrija i drugim angažovanim ženama u polju kulture i umetnosti u Srbiji da se pridruže u subotu 4. i 11. februara od 11-13h, na onlajn besplatnoj savetodavnoj podršci iz oblasti PR-a i digitalnog marketinga - 4.2. 2023. i finansijskog upravljanja - 11. 2. 2023.

Nakon održavanja početnih seminara na teme PR-a i digitalnog marketinga, kao i finansijskog upravljanja, krajem decembra 2022. otvoren je novi format u vidu pružanja podrške o konkretnim nedoumicama i pitanjima kroz besplatnu savetodavnu podršku.

Mladen Savković, konsultant iz oblasti PR-a i digitalnog marketinga i Nataša Todorović, preduzetnica i finansijska savetnica, biće na raspolaganju za pitanja, nedoumice, i pomoći radnicama u kulturi i preduzetnicama. Ukoliko imate konkretna pitanja iz PR-a, marketinga i finansija u vezi sa vašim radom u kulturi, umetnosti i kreativnim industrijama, ovo je prava prilika da ih postavite!

Da li je za tvoj posao korisniji Fejsbuk ili Instagram?
Ima li na TikTok-u mesta za kulturu?
Kako se vode uspešne kampanje na društvenim mrežama?
Šta treba da pripremiš, a gde možeš da improvizuješ?
Video, fotografije ili tekst – koji je tvoj adut?
---------
Koji ugovor je najbolji za tebe?
Kako da napišeš budžet za projekat?
Šta je sve potrebno od dokumentacije za otvaranje firme?
Kako da središ finansije da bi bila uspešna preduzetnica?
Na ova i mnoga druga pitanja koja vas zanimaju možete dobiti odgovor na besplatnim konsultacijama u februaru!

Molimo zainteresovane da pitanja pošalju mejlom na pr_konsultacije@femix.info za konsultacije o marketingu do 3. februara, a na mejl finansije_konsultacije@femix.info za konsultacije o finansijama do 9. februara, kako bi konsultanti pripremili odgovore i otvorili diskusiju u toku Zoom konsultacija u slučaju pitanja koja se ponavljaju.
Aktivnost sprovode Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije, Kolektiv mladih žena FEMIX, Pobunjene čitateljke, Kulturanova, Centar za empirijske studije Jugoistočne Evrope, Millennium, Studio 6 i Elektrika uz podršku UNESCO Međunarodnog fonda za kulturnu raznolikost i Ministarstva kulture Republike Srbije u okviru projekta „Rodna ravnopravnost za kulturnu raznolikost“.

VAŽNO: Učešće u programu je besplatno, dok sam program traje do 1. juna 2023. Registracija je obavezna na sledećim likovima:

11. februar: Finansijsko upravljanje
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0sdOqrrjItHtKHt9iZyJbn8hN0Vwft2Tmq

Moguće je prisustvovati na oba onlajn događaja, kao i poslati pitanja iza obe oblasti.

 

Najnovije