Dođi arhiva

Javni poziv za učešće na treningu za unapređenje kompetencija u oblasti prevencije organizovanog kriminala i korupcije

Javni poziv za učešće na treningu za unapređenje kompetencija u oblasti prevencije organizovanog kriminala i korupcije

foto: BOŠ

Ako si aktivna i motivisana mlada osoba, ovo je poziv za tebe!

Prenosimo vam poziv Bečejskog udruženja mladih koje uz finansijsku podršku Globalne inicijative protiv transnacionalnog organizovanog kriminala – GI TOC  realizuje trening za unapređenje kompetencija u oblasti prevencije organizovanog kriminala i korupcije.

Vreme: 27 – 30. jul 2023. godine

Mesto: Bečej

Ovaj četvorodnevni trening se realizuje u okviru projekta “Youth for legality“ i namenjen mladima koji žele da razvijaju svoje veštine, znanja i kompetencije u u oblasti prevencije organizovanog kriminala i korupcije.

  • Kroz trening će biti direktno osnaženo 16 vršnjačkih edukatora/ki, a svaka organizacija može da prijavi do dva učesnika/ce treninga koji žele da se bave prevencijom organizovanog kriminala i korupcije.
  • Nakon treninga, polaznici/ce će biti osnaženi za sprovođenje vršnjačkih edukacija u svojim lokalnim zajednicama, organizacijama, školama sa ciljem da stečena znanja i veštine primene i podele direktno u praksi. Trening će biti ujedno i prilika i za dugoročnije umrežavanje i delovanje u oblastima prevencije organizovanog kriminala i korupcije.
  • Iz svake organizacije, parlamenta, neformalne grupe ili aktivnih krađana/ki lokalne zajednice mogu se prijaviti po dva učesnika/ce treninga. Smeštaj, hranu i putne troškove pokrivaju organizatori.

Prijave su otvorene do 7. jula putem ONLINE FORMULARA.

Mejl adresa za dodatna pitanja i informacije u vezi sa pozivom: office@bum-becej.org

Izvor i FOTO: Bečejsko udruženje mladih

Najnovije