Dođi arhiva

Kristijan Molnar predvodi DJ ekipu na electro stejdžu Uzlet festivala

Kristijan Molnar predvodi DJ ekipu na electro stejdžu Uzlet festivala

foto:Milica Kolarić

Prvi po redu muzički Uzlet festival u Čačku, održaće se 28. i 29. Jula u parku Mladosti na obali Zapadne Morave, na dva stejdža, od kojih će jedan biti u potpunosti posvećen elektronskoj muzici. Predvodnik ovog stejdža biće miljenik domaće publike - Kristijan Molnar.

Kristijan će vrteti muziku drugog festivalskog dana, odnosno u subotu 29. jula. Istog dana na electro stejdžu će se naći i disco duo - Sergej Krstić i Danilo Kas koji će imati b2b set. Kragujevački DJ Mark Andersson će nastupiti istog dana, kao i čačanski duo Den Helders. Deo electro programa Uzlet festivala biće upotpunjen i nastupima u petak 28. jula. Te večeri će se za DJ pultom naći kultni dvojac DJ Brka & Runy, mlada nada domaće scene DJ i producent Cosmic G i jedna od predvodnica ženske scene Dijana Dee.

Kristijan Molnar je tokom velikog broja godina vrednog rada, uspeo da publici predstavi i dalje predstavlja trenutno najnovije, ali i buduće trendove u elektronskoj muzici. Pored toga, veliki doprinos je dao i radijskom emisijom Christallization u kojoj promoviše globalne i domaće umetnike kroz brojne gostujuće mixeve i intervjue, različitih muzičkih pravaca među kojima su disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk i soul. Fuzija plesne muzike iz celog sveta može se čuti na njegovim dinamičnim allnighterima, prvenstveno u beogradskom klubu 20/44 i zagrebačkom Mastersu u kojima ima rezidenturu.

Od 2006. godine kada je započeo svoju avanturu u svetu elektronske muzike, i posebno nakon ugovora sa radio stanicom, Kristijan je konstanta na muzičkoj sceni Srbije i većine velikih klabing događaja. Pored toga, i njegova međunarodna karijera je jaka - nastupao je u zemljama poput Nemačke, Izraele, Holandije, Švajcarske, Francuske, Austrije, Gruzije, Kipra i Hrvatske. DJ pult je delio sa velikanima kao što su Jeff Mills, me, Roman Flügel, Dixon, Job Jobse, Rebolledo, Rødhåd, Jennifer Cardini, Red Axes, Tale of Us, Black Coffee i drugi. Njegov moto kaže da: “Ako imaš dvadeset raspoloženih ljudi i još nekoliko elemenata koji šalju dobru energiju, na primer muziku, taj osećaj će se preseliti dalje od tebe i dotaći još neku osobu, širiti se po klubu i obuzeti ceo prostor.”

Svoje ulaznice za Uzlet festival možete kupiti putem Gistix sajta, kao i na svim fizičkim prodajnim mestima Gigstixa.

Najnovije