Dođi arhiva

Možda Čačak? Reci DA Uzlet festivalu!

Možda Čačak? Reci DA Uzlet festivalu!

foto: Uzletfest.com

Da li si spreman/spremna za jedan Uzlet u Čačku? U julu se održava novi, sjajni muzički festival sa poznatim regionalnim i svetskim imenima. Nesumnjivo da su svi Čačani i Čačanke vrlo uzbuđeni i raduju se manifestaciji, a nesumnjivo ih očekuje velika posećenost - iz Srbije i regiona. Festival će trajati dva dana a tokom 28. i 29. jula te čekaju dobro poznata lica regionalne scene!

Prve večeri (28. jula), nastupaće legendarni Darko Rundek i njegova odabrana družina (Darko Rundek & Ekipa). Ex-Yu zvezda uz čije stihove i dalje zamišljamo da smo Šejn sa šalom od svile nastupiće kraj obale Zapadne Morave, u parku Mladost. Uz Rundeka, u Mladosti te čekaju i Porto Morto, Natali, DJ Brka i Runny.

Druge večeri (29. jula), scenu će zauzeti izvođači dobro poznati mlađoj publici! To su: Z++, hrvatski reper i hip-hop izvođač, jedan od trenutno najpoznatijih hrvatskih muzičkih lica, koga su zavoleli mnogi i u okolnim državama, Mimi Mercedes, jedna od naših najpoznatijih, najslušanijih reperki, takođe prepoznatljiva široj balkanskoj sceni, kao i Kristijan Molnar DJ miljenik domaće publike!

Sve ostale, podrobnije informacije možete pronaći na web sajtu festivala: uzletfest.com

Mingl ti želi lep provod i dobru zabavu u Čačku!

Najnovije