Dođi

TRADICIONALNI KONCERT RUNDEKA I EKIPE 26. I 27. AVGUSTA U BOTANIČKOJ BAŠTI

TRADICIONALNI KONCERT RUNDEKA I EKIPE 26. I 27. AVGUSTA U BOTANIČKOJ BAŠTI

foto: promo, Long Play

Darko Rundek i Ekipa održaće dva koncerta, 26. i 27. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Rundek sa svojom Ekipom već treću godinu zaredom održava nezaboravne koncerte u Botaničkoj bašti, na mestu koje za njega, kao najvećeg aktivistu za zaštitu životne sredine, i te kako ima poseban značaj. 

U tom duhu, na predstojećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će za piće služiti samo trajne plastične čaše, koje će na ulazu u Botaničku baštu biti podeljene svim posetiocima, što je postala i sama tradicija na koncertima Darka Rundeka.

Poslednji dvostruki EP, Rundek i Ekipa objavili su 2020. godine pod nazivom “Brisani prostor”. To je prvo izdanje posle Haustora na kome se pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, a potpisuje ih basista Ekipe Roko Crnić.

Nema sumnje da će Botaničkom baštom dva dana odjekivati “Mila“, “Voljeti stvarno“, ali i vanvremenski hitovi “Ruke“, “Makedo“…

Cena karata u pretprodaji biće 2.200 dinara, dok će na sam dan koncerta biti 2.500 dinara, a mogu se nabaviti putem servisa Tickets.rs.

izvor: Long Play

Najnovije