Dođi arhiva

Dani strave, Školska nedelja, Čuvari formule, Trolovi, i brojni drugi događaji u CineStar bioskopima u Srbiji

Dani strave, Školska nedelja, Čuvari formule, Trolovi, i brojni drugi događaji  u CineStar bioskopima u Srbiji

foto: CineStar Cinemas

Novi bioskopski hitovi za sve uzraste i ukuse, kao i posebni događaji, obeležiće sedmicu pred nama u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG). Publiku očekuju Dani strave (26.10-05.11), pretpremijerno najnoviji film Dragana Bjelogrlića o kome se dosta priča na festivalima i u domaćim medijima - ČUVARI FORMULE, romantična korejska drama PROŠLI ŽIVOTI koju porede sa stilom Vudija Alena, animirani hit TROLOVI: BEND NA OKUPU, kao i ŠKOLSKA NEDELJA u CineStaru (do 27.10) sa ulaznicom od 250 dinara.

Od 26.oktobra do 5.novembra održavaju se horor večeri u CineStaru - DANI STRAVE! Uz ulaznicu za bilo koji od horor filmova na programu, na blagajnama se ostvaruje pravo na posbena meni sa 50% popusta. Na program su: “Pet noći kod Fredija”, “Isterivač đavola: Vernik”, “Slagalica strave X”, “Opatica iz pakla 2”, a pretpremijerno 31.10 i 1.11. biće prikazan film o kojem pričaju sviljubitelji dobrog horora – “Dragi Dejvid”. Ova jeziva priča zasnovana je na istinitim događajima, a počela je 7. avgusta 2017. godine kada je karikaturista Adam Elis počeo da prepričava događaje u kojima duh preminulog deteta teroriše njegov stan i pokušava da mu oduzme život. Njegov početni tvit snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela da deli priču.  Za sve odvažne koji se ne plaše horor filmova preporuka je da se ovi filmovi dožive u 4DX formatu sa pokretnim sedištima iposebnim zvučno-vizuelnim efektima  u CineStar bioskopima Ada mall Beograd i BIG Novi Sad.

Više informacija na: DANI STRAVE - CineStar Cinemas
Trejler: Dear David [ Dragi Dejvid] | U bioskopima od 02.11. - YouTube

Pretpremijerno 25.10. u bioskope stiže drama reditelja Dragana Bjelogrlića ČUVARI FORMULE. Radi se o grupi naučnika u Institutu Vinča koji su izloženi smrtonosnoj dozi zračenja dok sprovode tajni projekat, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u kliniku u Parizu. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili im doktorski tim zaista želi pomoći – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.
Trejler filma: ČUVARI FORMULE - TREJLER - YouTube

Romantična drama PROŠLI ŽIVOTI govori o dvoje bliskih drugara iz detinjstva koji se ponovno sreću nakon dve decenije razdvojenosti, u trenutku dok se suočavaju sa pojmovima sudbine, ljubavi i izborima koji čine život. Ovu romantičnu dramu publika može da pogleda od 26.10. u CineStar bioskopima Ada mall Beograd i BIG Novi Sad.

Trejler filma: PROŠLI ŽIVOTI // Oficijalni trejler - YouTube

Za najmlađe gledaoce stiže film TROLOVI: BEND NA OKUPU-  jer nastavak animiranog hita o čuvenim simpatičnim junacima. Filmska franšiza Trolovi do sada je upoznavala najmlađe gledaoce sa fantastičnom muzikom svih žanrova iz svake decenije, dok je stariju publiku vraćala u mlađe dane, pa su kmnogi obožavaoci nestrplkjivi da saznaju šta su autori ovog puta pripremili.  Film je sinhronizovan na srpski jezik i pretpremijerno se prikazuje 28.oktobra.

Trejler: TROLOVI - BEND NA OKUPU (TROLLS BAND TOGETHER) - SINHRONIZOVANI TREJLER A - YouTube

U toku je i ŠKOLSKA NEDELJA koja traje do 27.10. Reč je o posebnom događaju kada sa svojim razredima, grupama i timovima deca mogu pogledati najbolje filmske hitove po ceni od SAMO 250 dinara. Posebna preporuka filmova za školsku projekciju su sinhronizovana ostvarenja “Drevna mišologija” i “Mavka: Zaštitnica šume”.

Više informacija na sajtu www.cinestarcinemas.rs i CineStar društvenim mrežama.

Najnovije