Edukacija

Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju

Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju

Šta je to što kompanija može da ponudi jednom IT-ijevcu u cilju njegovog razvoja? Kako funkcioniše jedan startap tim koji se bavi softverskim rešenjem? Na kojim platformama je najbolje frilensovati i kako se dolazi do značajnijih klijenata?

Ukoliko želiš da saznaš odgovore na ova pitanja dođi na događaj koji će se održati 29. januara sa početkom u 18 časova u In Centru. 

Govornici koji će sa tobom podeliti svoja iskustva u IT svetu su Petar Slović, tehnički koordinator Quantox Technology. Quantox Technology je jedna od najznačajnijih i najvećih IT kompanija u Srbiji. Petar Slović rukovodi timom od 40 ljudi na 4 lokacije – Beograd, Čačak, Kragujevac i Niš. Intervjuisao je takođe na stotine kandidata za pozicije Front End, NodeJS i Blockchain. Nikola Ćurčić, CEO Trusteed. Trusteed je startap koji se se bavi data science tehnologijom na društvenim mrežama – analizom i dubokim razumevanjem podataka sa Instagrama u cilju unapređivanja efikasnosti Instagram naloga korisnika. Željko Crnjaković, Freelancer i osnivač agencije Solutium. Granica između frilensinga i preduzetništva je jako tanka, a Željko će ti detaljnije ispričati svoje iskustvo u obe sfere. Njegova agencija Solutium nudi kompletnu produkciju marketinškog digitalnog sadržaja.

Ukoliko si zainteresovan, obavezno se prijavi na info@incentar.org.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije