Edukacija

Prilika za prvi posao: Originalni razgovori

Prilika za prvi posao: Originalni razgovori

HR konferencija Originalni razgovori na kojoj će više od 250 mladih imati priliku da se upozna sa procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje, biće održana 24. februara, treću godinu zaredom u Crowne Plazi u Beogradu.

Na ovogodišnjoj konferenciji, koju organizuju magazin Original magazin i Fondacija Novak Đoković, razgovore sa mladima vodiće HR menadžeri iz više od 45 kompanija. Dobićeš priliku da razgovaraš sa predstavnikom one kompanije za čiju delatnost si zainteresovan/a.

Prijave su otvorene na ovom sajtu i trajaće do popunjavanja mesta.

Simulacije razgovora za posao namenjene su mladim ljudima između 22 i 33 godina, studentima završnih i master studija i onima koji se pripremaju za početak poslovne karijere.

U okviru oglasa za traženu poziciju, svaka kompanija će naglasiti za kojim poslovnim profilima ima potrebu i šta od kvalifikacija je potrebno da ispunjava kandidat. Simulacija intervjua sastojaće se iz stručne analize nastupa učesnika, preporuke za unapređenje komunikacionih i prezentacionih veština na intervjuima za posao, a svi učesnici će ući i u bazu kandidata za zaposlenje.

Osim većeg broja kompanija koje će se ove godine naći na konferenciji, za studente iz unutrašnjosti Srbije uvedena i mogućnost intervjuisanja putem Skajpa koji postaje sve češći oblik intervjuisanja kandidata od strane poslodavaca, saopšteno je iz Fondacije Novak Đoković.

Pored panel diskusija i predavanja stručnjaka sa bogatim iskustvom, koji su rezervisani za prepodnevni program, među novitetima ovogodišnjih Originalnih razgovora biće i dodatni paralelni sadržaji tokom celog dana trajanja konferencije. U Experience zoni imaćeš mogućnost da vežbaš koncentraciju, opuštanje i meditaciju koja će ti olakšati budući razgovor za posao. Savete kako se obući za poslovne razgovore i sastanke, literaturu koja će ti pomoći u procesu pripreme za intervjue za posao i još mnogo drugih stvari koje će ti olakšati prve dane poslovne karijere, moći ćeš da dobiješ u Edukativnoj zoni. 

Ako si zainteresovan za jutarnji program, prijavi se ovde

Najnovije