Edukacija

Razigraj svoj preduzetnički duh

Razigraj svoj preduzetnički duh

Da li želiš da osvestiš i vizuelno prikažeš šta je to što te pokreće, inspiriše, motiviše? Da li imaš predstavu o tvom poslu iz snova? Koje veštine i znanja je potrebno da stekneš kako bi pokrenuo/la tvoj ispunjujući posao?

Novosadski edukativni centar i SINHRO pozivaju te na radionicu Razigraj svoj preduzetnički duh u SINHRO prostorijama u Pančevu, u subotu 22. februara sa početkom u 11 časova. 

Putem ove radionice, ćeš uvideti kreativne načine za razvoj  karijere i naučiti kako da upoznaš i razviješ sebe, postaviš ciljeve i radiš na njihovoj realizaciji. 

Na radionici će se testirati društvena igra koja promoviše proaktivan pristup mladih i preduzimanje potrebnih koraka za postizanje preduzetničkog cilja i ličnog zadovoljstva. Igra ima za cilj da učesnike provede kroz uvide u lične vrednosti, veštine i talente, preko spoznaje šta voliš da radiš do toga šta želiš da postigneš. U toku igre učesnici takođe uče kako da kreativno reše problem, kako da procenjuju i vrednuju ideje. 

Možeš se prijaviti na ovom linku.

Radionica se realizuje u okviru projekta Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar, a finansira se kroz WeB4YES - Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support

Tekst i fotografija preuzeti su odavde. 

Najnovije