Edukacija

Sajam obrazovanja EduFair

Sajam obrazovanja EduFair

Sedamnaesti EduFair, tradicionalno najveći sajam obrazovanja u Srbiji, ove godine zakazan je za 6. i 7. mart 2020. godine, u Belexpocentru i biće pravo mesto za sve koji žele da se informišu o novim trendovima u obrazovanju. 

Više od 90 uglednih obrazovnih institucija iz Srbije, regiona, Evrope, Amerike i Kanade predstaviće svoje programe, nove trendove, moderne pristupe obrazovanju, a biće i otvorene za besplatne konsultacije u vezi sa obrazovanjem za sve zainteresovane posetioce. Posetioci će imati priliku i da prisustvuju prezentacijama ambasada, fakulteta, internata, kulturnih centara, ali i edukacijama, gde će moći da se informišu o brojnim zanimljivim stipendijama, popustima, pogodnostima i zanimanjima budućnosti.

Kako do studija u inostranstvu? Kako napisati motivaciono pismo i zašto je ono važno? Kako se spremiti za ispite jezika? Kako odabrati pravu karijeru? Sa kojim problemima se najčešće susreću roditelji prilikom učestvovanja u planiranju obrazovanja za svoju decu? Zbog čega je personalizovani pristup obrazovanju toliko efikasniji od tradicionalnog i kako ga primenjuju neke od najuglednijih obrazovnih institucija? Koji su izazovi za decu, a koji za roditelje dece koja idu u inostranstvo radi sticanja obrazovanja? Na ova i mnoga druga pitanja dobićeš odgovore kroz panel diskusije, radionice, prezentacije i lične konsultacije sa stručnjacima iz oblasti obrazovanja tokom dva dana EduFair-a.

Već tradicionalno, na EduFair-u bira se Omiljeni profesor ili profesorka Srbije, a svi srednjoškolci koji žele da obraduju svog profesora ili profesorku, mogu da ih kandiduju na ovoj internet stranici.

Takođe, svi posetioci imaće priliku da urade test profesionalne orijentacije MyUniChoice, zvanično najbolji test za profesionalno usmerenje u Velikoj Britaniji.

Predstavnici nekih od najuglednijih obrazovnih institucija iz Velike Britanije, Švajcarske, Austrije, Nemačke, Kanade, Slovenije, Luksemburga, Italije, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske i Holandije držaće svoje prezentacije tokom dva dana EduFair-a, koje će biti otvorene za sve posetioce. Svim posetiocima moći će da dobiju besplatno savetovanje, bilo da ih zanimaju studije u inostranstvu, privatni ili državni univerziteti, internati ili škole jezika. Univerzitet u Beogradu će se predstaviti na EDUfair-u ove godine predstaviti sa više od 20 fakulteta.

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata u Srbiji i regionu koji predstavlja najnovije trendove u oblasti obrazovanja. Misija našeg tima je da pruži profesionalnu perspektivu i realizaciju svakom studentu koji je zainteresovan za razvoj obrazovanja – od ličnog studijskog programa do profesionalne realizacije i stažiranja. Bilo da je reč o učenicima i studentima, ili roditeljima koji žele da se informišu o svim mogućnostima za svoju decu, EduFair ove godine pruža atraktivan program u kom će svako moći da pronađe sadržaj po svojoj meri, objasnila je Daša Denda, event menadžerka EduFair-a.

Prijave za EduFair 2020 su besplatne i vrše se ovde

Tekst i fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije