Edukacija

Otključaj svoj preduzetnički potencijal

Otključaj svoj preduzetnički potencijal

Šta je to što razlikuje velike umove – naučnike, pronalazače, vrsne umetnike, uspešne preduzetnike, ljude koji su svojim idejama i rezultatima menjali svet i činili ga boljim, od ostalih ljudi? Upravo način na koji su razvijali i oslobađali svoje ideje i potencijale!

Sve ono što je oblikovalo svet koji poznajemo danas, u početku je bilo samo ideja u umu čoveka koji je radio na tome da je oslobodi i razvije. Zato te Novosadski edukativni centar poziva na onlajn radionicu Otključaj svoj preduzetnički potencijal koja se održava 4. juna sa početkom u 17 časova. 

Na ovoj radionici:

  • Saznaćeš šta te sve to ometa da oslobodiš svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale;
  • Upoznaćeš se sa izazovima koji te očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđeš; 
  • Osvestićeš svoje strahove i saznaćeš kako se izboriti sa njima;
  • Otkrićeš osobine, veštine i sposobnosti koje su neophodan sastojak uspeha, kako bi otključao/la i probudio/la tvoje preduzetničke potencijale;
  • Naučićeš kroz praktičan rad, kako da probudiš najsmelije preduzetničke ideje u tebi i pretvoriš ih u kratkoročne i dugoročne ciljeve sa jasnim akcionim koracima, kao i kako ostati motivisan/a na tom putu.

Učešće se ne naplaćuje ali je prijava obavezna putem ovog linka.

Konferencija se realizuje u okviru projekta Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar, a finansira se kroz WeB4YES - Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije