Edukacija

Vebinar: Oglašavanje na društvenim mrežama

Vebinar: Oglašavanje na društvenim mrežama

Društvene mreže već godinama unazad nose mogućnost promocije, prodaje i razvoja brenda. Zabluda je da velike korporacije za svoje promotivne aktivnosti na društvenim mrežama odvajaju manje budžete, nego kada su u pitanju televizija, radio ili bilbordi. S druge strane, društvene mreže su omogućile malim firmama, preduzetnicima i nevladinom sektoru da se promovišu u onom obimu u kom njihovi promotivni budžeti dozvoljavaju, a sa kojima je bilo nemoguće oglašavati se putem konvencionalnih kanala.

Upravo ovo je tema novog vebinara Krovne organizacije mladih Srbije koji se održava u nedelju, 10. maja sa početkom u 18 časova. 

Vebinar će obuhvatiti sledeće oblasti:

  • Uvod i razumevanje pojmova
  • Planiranje kampanja
  • Kreiranje sadržaja za kampanje
  • Podešavanje naloga za oglašavanje na Facebook i Instagram platformama
  • Korišćenje Facebook Ads Managera
  • Merenje rezultata

Na kraju ovog vebinara polaznici/ce će imati osnovno znanje o tome kako se planira i realizuje kampanja na društvenim mrežama, kako se mere rezultati kampanje i na koji način se prave plaćene promocije. Znanje koje će polaznici/ce steći, biće takvo da će kasnije kroz svoje iskustvo moći da uče dodatno bez potrebe da slušaju napredne kurseve, ali i da ukoliko žele da pohađaju napredne kurseve, razumeju terminologiju i lakše usvajaju znanje.

Vebinar će održati Nikola Ristić (23, Beograd) free-lance Social Media Manager. Nikola se od svoje 19. godine bavi pružanjem usluga oglašavanja na društvenim mrežama za potrebe preduzetnika, firmi i nevladinih organizacija, a kao edukator iz oblasti društvenih mreža i medijske pismenosti uopšte, radi već više od tri godine.

Vebinar je potpuno besplatan i biće održan na Zoom platformi, a sve što treba da uradiš je da se prijaviš putem ovog linka. 

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije