Edukacija

Dnevnik jedne HR menadžerke

Dnevnik jedne HR menadžerke

Ukoliko želiš da saznaš više o ljudskim resursima u okviu IT sektora i dobiješ informacije iz prakse, onda će te zanimati ova radionica na kojoj ćeš imati priliku da čuješ kako izgleda jedan radni dan HR menadžerke, kako ona prati i razvija IT-ijevce, koje alate koristi u svom radu i pristupu sa ljudima, kolegama i novim zaposlenima.

Radionicu organizuje Infopolis Novi Sad, a održaće se 8. juna sa početkom u 17 časova i 30 minuta.

Šta HR menadžeri rade konkretno u IT sektoru, zašto je važno da postoje HR osobe u IT sektoru i uvođenju must-have i nice-to-have koncepata u cilju stvaranja inspirativne atmosfere i zaštite kompanijskog integriteta. O izazovima HR tima i svakodnevnim poslovima sa kojima se susreću HR mendžeri u IT sektoru – moći ćeš da razgovaraš sa Snežanom Pupovac.

Snezana Pupovac je zaposlena kao HR menadžerka u firmi Eryce AG iz Novog Sada. Ima značajno iskustvo u HR i projekt menadžementu, izgradnji timova i organizacija, u oblasti treninga i ličnog razvoja. Snežana je masterirala na pedagogiji na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a nakon toga kao stipendistkinja švedske vlade završila Fakultet za edukaciju i komunikaciju u malom gradu na jugu Švedske. U okviru HR karijere, doprinosila je kreiranju i implementaciji procedura za selekciju, zapošljavanje i onbording novih zaposlenih, kreiranje individualnih razvojnih planova, sistema i mehanizama procene i praćenja razvoja zaposlenih. Svakodnevno pomaže svojim kolegama da svi zajedno razvijaju i održe zdravu organizacijsku kulturu. Aktivno učestvuje u kreiranju funkcionalnih timova i vodi računa da se novi ljudi uključuju u procese postepeno i uz svakodnevnu podršku. Smatra da je jasna i direktna komunikacija koja utiče na organizacijsku klimu i kulturu, temelj zadovoljstva i motivacije zaposlenih. 

Ukoliko želiš da se priključiš ovom događaju, možeš se prijaviti ovde, najkasnije do 7. juna do ponoći. 

Da bi učestvovao/la potrebno je da imaš instaliranu Zoom aplikaciju na svom računaru/tabletu/mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju.

Aktivnost je deo projekta Infopolis Starter Kit 4 OPENS Info Points & Omladinska info mapa – online & offline koji se finansira iz budžeta Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada kako bi se ostvarili ciljevi OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije