InfostudHub organizuje prvi AskMeAnything vebinar u sredu, 10. juna, sa početkom u 20 časova, gde će se sa direktorom/CEO Infostud Grupe, Branimirom Gajićem, pričati na temu pokretanja i vođenja biznisa. 

AskMeAnything vebinar će trajati sat vremena i za to vreme gost InfostudHub-a će pokušati da odgovori na sva ili što veći broj pitanja.

Kako izgleda pokretanje sopstvenog biznisa? Da li ti je neophodan prethodno dobro isplaniran sistem? Kako prepoznati uspešan, a kako neuspešan projekat? Dokle čekati i ulagati u projekte? Kako nastupati sa investitorima? Da li i na koji način usavršavati zaposlene? Koje veštine ti usavršavaš i kako radiš na sebi? Knjige koje čitaš ovih dana?

Branimir Gajić se od srednje škole bavio se raznim poslovima. Prodaja telefona, osiguranja, oglasnog prostora, grafička priprema, držao kafemate, radio u štampariji i MLM šemama. Ipak, neki od ključnih momenata su osnivanje Infostuda 2000. godine, koji je prerastao u Infostud grupu i početak rada u Procredit banci 2002 godine, gde je proveo pet godina, naučio kako se radi i organizuje u korporaciji, što je primenio i u Infostudu. Danas je Infostud grupa jedna od najvećih internet kompanija u Srbiji koja posluje u oblasti zapošljavanja, automobilizma, nekretnina, osiguranja i obrazovanja.

Bez obzira da li imaš pitanja za gosta ili samo želiš da prisustvuješ ovom vebinaru, neophodno je da se prijaviš putem ove forme.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde