Edukacija

Online predstavljanje Centralnoevropskog univerziteta

Online predstavljanje Centralnoevropskog univerziteta

Tim Beogradske otvorene škole će u ponedeljak, 21. decembra 2020. godine, predstaviti programe i stipendije na Centralnoevropskom univerzitetu (CEU) iz Beča. 

CEU je univerzitet sa tri decenije dugim iskustvom nastave i istraživanja, kako u polju nauke tako i u polju javnih politika i zagovaranja. Pored multidisciplinarnih programa za postdiplomske studije, CEU nudi i tri interdisciplinarna programa za osnovne studije, akreditovana u Sjedinjenim Američkim Državama i Austriji. U prethodnoj školskoj godini preko 82 odsto studenata je dobilo finansijsku podršku koja je podržala njihovo akademsko i profesionalno usavršavanje.

Ukoliko želiš da nastaviš svoje studije u inostranstvu i budeš deo otvorene i multikulturalne zajednice, CEU je pravo mesto. Prijave za novu akademsku 2021/2022. godinu su otvorene do 1. februara 2021. godine.

Tim povodom, tim Beogradske otvorene škole će detaljnije predstaviti programe na osnovnim studijama, kao i na master i doktorskim, sa posebnim fokusom na master programe koji se tiču biznisa i inovacija, narednog ponedeljka, 21. decembra. Tokom onlajn prezentacija, saznaćeš o programima na CEU, procesu prijave, neophodnim dokumentima i dostupnim stipendijama.

Da bi se pridružio/la onlajn prezentaciji neophodno je da pošalješ popunjene prospekt kartice na imejl: akademsko.savetovanje@bos.rs do ponedeljka u 12 časova. Prospekt karticama, prema interesovanju za nivo studija, možeš pristupiti na sledećim linkovima:

Prezentacije će biti održane putem ZOOM platforme i link će biti prosleđen svima koji popune i pošalju prospekt kartice. Onlajn prezentacija za osnovne studije počinje u 15 časova, a za master i doktorske programe u 16 časova. 

Od 2003. godine, Beogradska otvorena škola je lokalna jedinica CEU-a i zahvaljujući aktivnostima BOŠ-a, do sada je više od 250 studenata imalo priliku da nastave školovanje na Centralno-evropskom univerzitetu. Ukoliko nisi u mogućnosti da nam se pridružiš na onlajn prezentacijama, možeš zakazati individualne konsultacije slanjem poruke na imejl adresu; akademsko.savetovanje@bos.rs ili pozivom na broj 011 30 61 577

Najnovije