Edukacija

Youth Mobility Open Day

Youth Mobility Open Day
U susret Međunarodnom danu volontera, Erazmus studentska mreža Srbija, organizuje Youth Mobility Open Day. Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da saznaš kakve ti se sve mogućnosti pružaju u pogledu mobilnosti, bilo ona studentska ili omladinska.
Tokom događaja predstavnici organizacija i programa koji se bave mobilnošću studenata i mladih, imaće priliku da predstave svoje programe, način prijave, ali i da odgovore na sva tvoja pitanja.
Događaj se organizuje u petak 4. decembra, sa početkom u 15 časova i prenosiće se putem Facebook Live-a, te ćeš imati priliku da uživo postavljaš pitanja učesnicima. Događaj možeš pratiti na Facebook stranici Erasmus Student Network Serbia ili na na ovom linku.
Događaj će se sastojati od dva panela. Tokom prvog panela razgovaraće se sa predstavnicima organizacija o različitim mogućnostima kada je mobilnost mladih u pitanju, sa posebnim osvrtom na volonterski rad, kratkoročne i dugoročne volonterske projekte.
  • Marija Perić – Mladi istraživači Srbije
  • Jovana Divac – Vega omladinski centar
  • Novak Simin – AEGEE Novi Sad
Početak prvog panela je u 15 časova. 
Tokom drugog panela razgovaraće se sa  predstavnicima organizacija i programa koji se bave studentskom mobilnošću. Ovom prilikom će biti predstavljeni programi kao što su Erasmus+, Global UGRAD i DAAD.
  • Goran Bogunović – Tempus fondacija
  • Dragana Obradović – Ambasada SAD
  • Daliborka Maldaner – DAAD
Početak drugog panela je 16 časova i 30 minuta.
Ovaj događaj organizuje Erazmus Studentska Mreža Srbija uz podršku Delegacije Evropske unije.
Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije