Edukacija

Postoji li rešenje za frilens preduzetništvo?

Postoji li rešenje za frilens preduzetništvo?

Nakon završenog prvog ciklusa debata u okviru programa PolitiKAS debate: Nova normalnost Fondacija Konrad AdenauerBeogradska otvorena škola i Fondacija Eduardo Frei, organizuju još jedan ciklus debata sa ciljem uključivanja šire društvene zajednice u razgovor koji okuplja aktere različitih stavova.


Debata na temu Frilens preduzetništvo - iskustva Srbije i Holandije planirana je za utorak, 6. april od 17 časova i 30 minuta putem ZOOM platforme.

Svoje znanje i iskustvo sa tobom će podeliti Branka Anđelković, ko-osnivačica i programska direktorka Centra za istraživanje javnih politika i Lotte Schipper, saradnica Fondacije Eduardo Frei, Holandija. Debatu će moderirati Goran Radlovački, asistent na projektima u oblasti unapređivanja zapošljivosti u Beogradskoj otvorenoj školi.

Ukoliko želiš da učestvuješ u našoj diskusiji i prijavite se na imejl: politikas@bos.rs. Pošalji svoje ime, ime organizacije, fakulteta ili političke stranke i kaži zbog čega ti je ova tema interesantna. Broj mesta za učešće u online debati je ograničen, a svi prijavljeni će putem imejla dobiti pristupne podatke. 

Najnovije