Edukacija

Pridruži se mladima i promeni svet!

Pridruži se mladima i promeni svet!

Hej! Da, tebi govorimo. Ne žuri sa čitanjem jer imamo sjajne informacije za tebe. Ne znamo da li si čuo/čula za organizaciju ,,Pokreni se mladi”, ali ti garantujemo da ćeš biti oduševljen/a jer te upravo oni pozivaju da zajedničkim snagama menjate svet.

Organizaciju ,,Pokreni se mladi” vode mlade, ambiciozne i inspirativne osobe koje te sa zadovoljstvom pozivaju da im se pridružiš. Potrebni su im ljudi poput tebe da zajedno, timskim radom, pokažete da mladi imaju uticaj i da mogu pomoći stanju u kojem se svet trenutno nalazi.

Ukoliko imaš između 16 i 30 godina, živiš na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske ili Makedonije, a između ostalog si i ambiciozna, motivisana i kreativna osoba – pozivamo te da zajedno sa ovom družinom učiniš svet još boljim mestom za život.

Nije ti potrebno određeno predznanje, štaviše, možeš dobiti i obuku u nekoj od mnogobrojnih dostupnih oblasti. Ne samo to, već ti možemo reći da ćeš upoznati ljude slične tebi, kao i da ćete imati savršeno iskustvo za buduće planove, bez obzira koji su.

Kako da znaš da li si pun pogodak za njih? Lako je! Ukoliko si osoba koja je kreativna, ambiciozna, odgovorna, ozbiljna, spremna za pružanje pomoći, ali i za sopstveno usavršavanje, onda nemaš razloga da se dvoumiš. Prijavi se!

Prijave su otvorene od 22. avgusta do 1. septembra i vrše se putem ovog LINKA.

Kao što smo ti već napomenuli, postoje mnogobrojne oblasti u organizaciji, a ti se možeš prijaviti za sledeće:

  • finansije i fundraising,
  • IT i tehnologija,
  • mediji i marketing,
  • društvene mreže,
  • istraživanje i saradnje.

Prijavu popuni tako što ćeš se prijaviti za oblasti koje te najviše interesuju. Nakon što popuniš prijavu bićeš brzo kontaktiran od njihovog HR odbora.

Prijavi se! Pokreni se!

Njihov rad možeš pratiti putem sajta, Instagram-a, Facebook-a i LinkedIn-a. Adresa e-pošte putem koje možete postaviti sva pitanja koja imate ili potražiti dodatne informacije je office@pokrenise-mladi.org. Njihov broj telefona je +381677231003 i možeš im se javiti u bilo kom periodu – uveravamo te da će se obradivati tvojoj poruci ili pozivu.

Najnovije