Edukacija

Erazmus generacija te zove!

Erazmus generacija te zove!

Ukoliko želiš da razvijaš svoje veštine u internacionalnom okruženju, stekneš nova znanja i upoznaš vršnjake iz cele Evrope, pridruži se nekoj od lokalnih organizacija Erazmus studentske mreže u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu i postani deo Erazmus generacije.

Ciljeve koje zastupamo, sprovodimo kroz različite aktivnosti okrenute ka ekološkoj održivosti, socijalna inkluzija i edukacija mladih. Kako? Kroz konferencije, seminare, radionice i ostale događaje.

Naši volonteri i lokalne organizacije vredno rade na poboljšanju uslova i prilika za mlade, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom i internacionalnom nivou. Erazmus studentska mreža je najveća studentska organizacija u Evropi koja postoji u 42 zemlje sa preko 15.000 volontera.

Pored učešća u lokalnim događajima, imaćeš priliku i da učiš o različitim temama koje te interesuju kroz internacionalne komitete i timove koji rade na rešavanju različitih problema koje se tiču položaja i potreba mladih. Takođe, tu su i internacionalni događaji koji se organizuju širom Evrope, a u kojima možeš učestvovati i ti.

Poziv za volontere je otvoren do 14.09. u 23:59 i sve informacije, kao i formular za prijavu možeš naći na ovom linku.

Najnovije