Edukacija

Nacionalni kongres „Opens Fundcon 2022 – V element“

Nacionalni kongres „Opens Fundcon 2022 – V element“

U periodu od 28. do 29. septembra 2022. godine, u Omladinskom centru OPENS u Novom Sadu uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, održaće se 5. po redu kongres pod nazivom OPENS FundCon 2022 – V ELEMENT.

Osnovni cilj Kongresa jeste stvaranje prostora za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u cilju njihove održivosti. Posebna tema ove godine odnosi se na donatorske politike u Srbiji usmerene ka mladima i preporuke kako da ih unapredimo u 2023. godini.

Kongres je namenjen prvenstveno predstavnicima organizacija civilnog društva koje posluju neprofitno i fokusirani su na mlade. Takođe, pravo učešća imaju i predstavnici civilnog sektora koji posluju neprofitno bez obzira na ciljnu grupu sa kojom rade, ali i predstavnici institucija i profitnog sektora koji rade za ili sa mladima.

Za sve učesnike konferencije obezbeđen je besplatan smeštaj i prevoz, a možete se prijaviti putem LINKA. Prijave su otvorene do 22. septembra 2022. godine. Da biste bili učesnici konferencije, važno je da imate više od 18 godina.

Više o ovogodišnjem kongresu, temama i govornicima pratite na OPENS sajtu i OPENS profilima na društvenim mrežama (@opens).

 

Izvor: OPENS

Najnovije