Edukacija

FONBOARDING na Fakultetu organizacionih nauka

FONBOARDING na Fakultetu organizacionih nauka

Na Fakultetu organizacionih nauka 6. i 7. decembra 2022. godine organizovan je veliki korporativni događaj FONBOARDING.

Korporativi skup okupio je značajan broj eminentnih predstavnika domaćih i stranih kompanija - lidera na našem tržištu.

Događaj je otvorio prodekan za strateški razvoj i saradnju sa kompanijama, profesor Marko Mihić.

Fakultet prepoznaje značaj saradnje akademije i privrede, a ovaj događaj potvrđuje kontinuitet napora da se unapredi naučno-istraživačko, tehnološko i poslovno okruženje u kome studenti stiču svoja prva iskustva. Saradnja sa privredom je temelj razvoja Fakulteta, a preko 1200 ugovora o praksi i preko 40 strateških sporazuma sa kompanijama potvrđuju tu činjenicu. Savremene studijske programe prati preko 5000 aktivnih studenata, koji ujedno predstavljaju i najvredniji resurs i obavezuju Fakultet da nastavi sa aktivnostima na obezbeđenju visokog kvaliteta nastave, naučnih istraživanja, programa i poslovnih rešenja u skladu sa trendovima i međunarodnim standardima. Kao inovativna i odgovorna naučno-obrazovna institucija, Fakultet će nastaviti da podržava studente i strateške partnere kroz ovaj, ali i druge događaje i projekte, sa ciljem unapređenja privrede i društva u celini, zaključio je prodekan.

U prostorijama nove zgrade FON-a organizovano je predstavljanje strateških partnera Fakulteta, panel diskusije na teme koje su odgovorile na izazove kada je u pitanju profilisanje diplomaca u današnjem biznis okruženju, simulacije razgovora za posao, i takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja na osnovu realnih izazova iz kompanija, vođeno od strane višegodišnjeg domaćeg i svetskog prvaka Case Study kluba FON-a.

Korporativni događaj podržalo je više od 35 strateških partnera Fakulteta, a više od 500 studenata prijavilo se za učešće i iskoristilo priliku da usavšri svoje profesionalne veštine i upozna lidere koji posluju na tržištu Srbije.

Strateški partneri FON-a koji su na FONBOARDING događaju dali uvide iz prakse i pružili studentima angažman u svom sistemu su : Ananas, Asseco, BAT, Bosch, CCHBC, Comtrade, DataArt, Deloitte, Endava, Ewasoft, EY, Galeb, Hedwell, JAGGAER, Kameleon Solution, Levi9, Lidl, Metro, Mercator, Milsped, Mozzart, MPC, msg global, Nelt, NextBlink, NIS, OTP Banka, Rivian, Semos Edu, SRTechnics, Telegroup, Triglav, TX Group, Kancelarija za IT, Yettel.

Ovim događajem Fakultet organizacionih nauka ima za cilj da jednom godišnje u svojim prostorijama studentima obezbedi priliku da stečena znanja primene u praksi.

Foto: Arhiva Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu

Najnovije