Eko (s)vest

EkoManifest 2019

EkoManifest 2019

Omladinsko ekološko udruženje EcoHub poziva sve zainteresovane na događaj EkoManifest pod sloganom #LansirajSvojeEkološkoZnanje! koji za cilj ima edukovanje građana o ekologiji i zaštiti životne sredine!

Događaj se realizuje u okviru projekta Eko-radionice, na kojima zajedno sa klincima i klincezama iz OŠ Kralj Petar I i OŠ Danilo Kiš podstičemo najmlađe da brinu o okolini, a sve sa ciljem uvođenja ekologije u obrazovanje i svakodnevni život!
Zanima vas šta to deca uče, prave i crtaju na radionicama? Obavezno dođite jer njihove kreativne radove nećete moći da zaobiđete jer će upravo oni biti najzabavniji i najšareniji!
Možda uspete i da ih osvojite kao nagradu ukoliko odgovorite tačno na pitanja koja su vam spremili najmlađi sugrađani, spremni da vas iznenade svojim znanjem!
Povedite i vi najmlađe drugare, jer će imati priliku da se pridruže izradi radova na licu mesta i sa vršnjacima nauče kako je lako biti inovativan na ekološki način!
Ako ne znate gde da odnesete metalne ambalaže, razne konzerve i limenke koje prikupljate, evo sjajne prilike - naši prijatelji iz Recan fondacije Svaka limenka se računa - Srbija spremni su da ih odnesu na reciklažu, a čućete i dosta zanimljivosti o samom procesu!
Sačuvajte čepove i donesite ih na događaj - Čep za hendikep biće vam zahvalan!
Subota 18. maj, 11h - pravac plato ispred SC Milan Gale Mušketarović!


Najnovije