Eko (s)vest

PolitiKAS debata: Kako do održivih gradova?

PolitiKAS debata: Kako do održivih gradova?

 

Koliko smo daleko od održivih gradova? Da li nam modeli sa Zapada mogu poslužiti kao rešenje? Šta sve podrazumeva kreiranje održivih gradova? 

Mlad/a si, član/ica nevladine, studentske organizacije ili političke partije? Onda je serija PolitKAS debata pravo mesto za tebe!
Pridruži se debati u utorak, 20. aprila na ZOOM-u od 17 časova i 30 minuta kada će se razgovarti o temi Kako do održivih gradova?
Na debati pričaju Mirjana Jovanović, programska menadžerka u Beogradskoj otvorenoj školi, u programskoj oblasti Energija, klima i životna sredina i Nico van Buren, istraživač u oblasti klimatskih promena i saradnik Fondacije Eduardo Frei iz Holandije. Debatu će moderirati Ognjan Pantić, koordinator projekata u okviru programske oblasti Energija, klima i životna sredina u Beogradskoj otvorenoj školi.
Prijave su obavezne na imejl: politikas@bos.rs (pošalji svoje ime i prezime, ime organizacije, fakulteta ili političke stranke i kaži zbog čega ti je ova tema interesantna). Broj mesta je ograničen, a svi prijavljeni će dobiti putem imejla pristupne podatke.
Fondacija Konrad Adenauer i Beogradska otvorena škola već 11 godina organizuju obrazovni program PolitiKAS za aktiviste organizacija i članova stranaka desnog centra. Međutim, pandemija i život prilagođen novoj normalnosti doneli su sa sobom i drugačije formate razmene iskustava i obrazovanja. Prepoznata važnost uključivanja šire društvene zajednice u razgovor koji okuplja aktere različitih stavova i u saradnji sa Fondacijom Eduardo Frei iz Holandije pripremili seriju debata, svakog drugog utorka, koje se odnose na naš život u izmenjenom kontekstu.
Više informacija pronađi ovde

 

Najnovije