Informiši se

Polovni udžbenici

Polovni udžbenici

Ako ti nije toliko važno da udžbenici budu novi, zašto onda ne uštediš novac i kupiš polovne očuvane udžbenike. Postoji nekoliko mesta u gradu gde možeš nabaviti polovne knjige. Takođe, možeš i da prodaš svoje knjige, i tako dodatno uštediš novac.

Na Sajmu polovnih udžbenika za osnovne, srednje škole i gimnazije kod Vukovog spomenika, vrši se prodaja, otkup i zamena udžbenika. Na njihovom sajtu www.lakodoknjiga.com možeš takođe da poručiš udžbeke koje želiš a oni će ti biti poslati ili doneti na željenu adresu ukoliko živiš u Beogradu. Ako želiš da prodaš svoje knjige, možeš to takođe uraditi preko ovog sajta. Ako živiš u Beogradu, oni će doći na tvoju adresu. Za sve informacije kontaktiraj tim koji stoji iza ove ideje na 060/730 48 24 ili na office@lakodoknjiga.com.

Postoji još nekoliko mesta u gradu gde se mogu nabaviti udžbenici, doduše negde nelegalno. Na parkingu u Kosovskoj ulici postoji nekoliko automobila i kombija čiji su gepeci puni udžbenika, ali nelegalno doduše, te možete zateći zatvorene gepeke koji se oprezno otvaraju samo po potrebi. Polovne knjige se takođe prodaju i na Trgu Nikole Pašića, legalno, i to sve do 5. oktobra. Štandovi takođe postoje i na prostoru kod TC "Ušće" i u Požeškoj ulici, kao i u biblioteci "Dimitrije Tucović" u Lazarevcu, gde su udžbenici besplatni.

Najnovije