Informiši se

Gde tražimo savete za važne finansijske odluke?

Gde tražimo savete za važne finansijske odluke?
#ErsteZnali je sveobuhvatni program koji uključuje onlajn platformu za finansijsku edukaciju, treninge za upravljanje ličnim finansijama, obuke za preduzetnike i aktivnosti za najmlađe.

 

Svima je jasno da dobro upravljanje finansijama utiče ne samo na naše živote, već i na živote naših bližnjih, porodice i prijatelja. Donošenje finansijski odgovornih odluka je veština koja zaista može promeniti našu budućnost. Ako se izuzmu ekonomisti, većina ljudi nije imala prilike da o finansijama uči tokom svog redovnog obrazovanja. Građani se obično savetuju sa članovima porodice i najbližim prijateljima, ili se oslanjaju na neko pređašnje iskustvo, bilo ono dobro ili loše. To pokazuje i istraživanje koje je Erste Banka sprovela među svojim klijentima. Čak 90 odsto ispitanika nikada nije imalo obuku iz oblasti upravljanja ličnim finansijama, 60 posto njih se za savete obraća porodici i prijateljima, a tek šest odsto banci.

Zato je Erste Banka pokrenula sveobuhvatni, besplatni program finansijske edukacije koji je dostupan svim građanima. Prva u nizu brojnih aktivnosti u okviru programa jeste #ErsteZnali onlajn platforma za finansijsku edukaciju, koja je od danas dostupna na adresi ErsteZnali.rs.

 

Svi zainteresovani za unapređenje svog znanja u oblasti finansija, mogu posetiti ErsteZnali.rs, zabavnu edukativnu platformu za ozbiljne finansijske teme.

 

Najnovije