Informiši se

Omladinski rad na mreži - prikaži i poveži

Omladinski rad na mreži - prikaži i poveži

Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) pokreće serijal pod nazivom Omladinski rad na mreži - prikaži i poveži! u okviru koga će biti prezentovane onlajn platforme/metode/alati koje mogu biti korišćene i za realizaciju programa omladinskog rada.   

Ideja je da organizacije članice NAPOR i/ili omladinski radnici/ce i lideri/ke koji koriste određene digitalne platforme/metode/alate, iste prezentuju kroz primere sopstvenih aktivosti i na taj način podstaknu sve ostale da razmišljaju o tome na koji način neka digitalna platforma/metoda/alata može biti korišćena za sprovođenje njihovih programa omladinskog rada. 

Svi zainteresovani za prezentovanje onlajn platformi/metoda/alata mogu da se jave najkasnije do petka 27. marta 2020. godine do 17 časova na imejl: nedeljka.borojevic@napor.net ili na broj telefona 0616535060. 

Prezentacije će biti realizovane putem ZOOM platforme. NAPOR je svim članovima/ama mreže stavio na raspolaganje korišćenje platformi na kojima ima plaćen nalog - ZOOM, MOODLE i MENTIMETAR. Više informacija potraži u dopisu.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije