Informiši se

Onlajn Lonac-LonLajn

Onlajn Lonac-LonLajn

U želji da mladima pruže prostor da se izraze i sa svojim vršnjacima podele veštinu, znanje, razmišljanje, interesovanje, i kako bi ulepšali provođenje vremena sada kad smo fizički udaljeni, Beogradski centar za ljudska prava pokreće rubriku Onlajn Lonac-LonLajna u okviru kampanje #o_jednoj_izolovanoj_mladosti.

LonLajn je onlajn prostor, gde mladi mogu ponuditi različite aktivnosti, teme, počevši od razgovora o serijama i filmovima koje gledaju, čitanja poezije, preko časova jezika, kuvanja, plesanja, vežbanja, pa do onlajn radionica, interaktivnog razgovora na određenu društvenu temu. Onlajn Lonac- LonLajn se održava ponedeljkom i četvrtkom od 17 časova svake nedelje na Zoom platformi.

Ukoliko imaš neku ideju koju želiš da podeliš sa svima, tvoju prijavu/recept možeš poslati na imejl: youth@bgcentar.org.rs ili se pridružiti otvorenoj grupi na fejsbuku Online lonac - Lonlajn // MladiBG centar.  

Da bi tvoja ideja bila na meniju Onlajn Lonca, potrebno je da napišeš:

  • Temu kojom se baviš i na koja pitanja želiš da daš odgovor.
  • Način obrađivanja teme, kako bi izgledala sesija, da li je ona klasični razgovor, interaktivni čas ili možda vebinar/onlajn radionica?
  • Šta ti je potrebno da ideju sprovedeš u delo? Da li ti je potrebna tehnička podrška, materijali, tumač za znakovni jezik i slično?

Prvo jelo iz onlajn lonca se sprema za četvrtak, 23. april u 17 časova.

Za više informacija zaprati Beogradski centar za ljudska prava na Facebook i Instagram profilima. 

Najnovije