Informiši se

Proslava 20. godišnjice EXIT festivala od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Proslava 20. godišnjice EXIT festivala od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha i drugi.

Vest da je gradonačelnik Novog Sada potvrdio da će proslava dve decenije EXIT festivala biti održana ove godine izazvala je oduševljenje festivalskih fanova širom sveta, i probudila je nadu da, uz ubrzanu vakcinaciju i poštovanje mera, možemo gledati u skori izlaz iz pandemije, navodi se u saopštenju.

U novoj postavi posebno se ističu vlasnik megahita Breaking Me, nemački producent i DJ Topic, globalno voljena muzička umetnica Amira Medunjanin, kao i super popularni domaći electro-rock duo Buč Kesidi, navode iz organizacije.

Svi oni pridružuju se ranije objavljenim headlinerima, koje predvode David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes i mnogi drugi.

Sve detalje u vezi sa ulaskom na festival moći ćeš da pronađeš na zvaničnom sajtu Exita, u skladu s budućim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu.

Ulaznice možeš da nabaviš putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival.

 Tekst je preuzet ovde

Najnovije