Informiši se

Kafana „Složna braća“ ponovo radi! Snima se nastavak kultne serije

Kafana „Složna braća“ ponovo radi! Snima se nastavak kultne serije

Odlična vest za sve ljubitelje prepoznatljivog humora: snima se nastavak kultne serije Složna braća, koja je obeležila devedesete godine, a čije replike se i danas pominju.

U subotu, 15. maja, u studiju u Šimanovcima pala je prva klapa humorističke TV serije, u produkciji Telekoma, čije prikazivanje je planirano u jesenjoj programskoj šemi na Superstar televiziji i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

naredna dva meseca, impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima, nastaviće snimanje u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda. Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

Po rečima reditelja Milorada Milinkovića, iako su kulise vremena bitno izmenjene u odnosu na prvu sezonu serije Složna braća iz 1995. godine, čija se radnja odigravala neposredno po završetku rata, na teritoriji ničije zemlje, jedinog preostalog nepodeljenog dela teritorije koji je ostao pod protektoratom UN-a, ovu verziju odlikuju mirnodopski uslovi. U odnosima likova se, međutim, ništa nije bitno izmenilo. Milinković naglašava: I dalje svi pokušavaju svakog da prevare, uspevši na kraju jedino da prevare sami sebe. Nova verzija se po pitanju forme razlikuje po tome što je, i pored linearnosti radnje tokom cele serije, svaka od 12 epizoda samostalna i dramaturški zaokružena celina.

Neobične zgode i nezgode posetilaca ove nepodeljene teritorije na tromeđi i dalje začinjavaju život ove nezaboravne kafane, u kojoj ćemo se družiti na jesen.

Najnovije