Informiši se

Prijatelji: Uskoro specijalna epizoda

Prijatelji: Uskoro specijalna epizoda

Najavljena je specijalna epizoda popularne američke serije Prijatelji, u kojoj će se šest prijatelja okupiti posle 17 godina odsustva. 

Specijalna epizoda biće emitovana 27. maja na platformi HBO Maks. Najavljeni gosti su Lejdi Gaga i Džastin Biber. Kako se navodi u saopštenju te platforme koja je emitovala najavni video snimak, u epizodi će se pojaviti i bivši fudbaler Dejvid Bekam.

Kultna serija Prijatelji (1994 - 2004) zabeležila je veliki uspeh te su Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer širom planete poznati kao Rejčel, Monika, Fibi, Džoi, Čendler i Ros.

Prijatelji su se prikazivali od 1994. do 2004. godine. Poslednju epizodu gledalo je 52.5 miliona ljudi u Americi - to je bila najgledanija epizoda na televiziji 2000-ih godina.

Serija je poslednjih godina dobila novu generaciju ljubitelja preko Netlfiksa - u 2018. godini bila je druga najpopularnija serija na ovom striming servisu.

Glasine o ponovnom okupljanju podgrejane su kada je Aniston u oktobru objavila fotografiju ekipe na okupu.

HBO Maks je otkupio prava na seriju za 425 miliona dolara.Mislim da ovu epizodu možete da zovete ona u kojoj su ponovo na okupu - okupljamo Dejvida, Dženifer, Kortni, Meta, Lisu i Metjua za specijal na HBO Maksu koji će se emitovati zajedno sa svim prethodnim sezonama Prijatelja, kaže Kevin Rajli sa HBO kanala.

Glumci će biti uključeni u produkciju epizode.

Tekst je preuzet odavde i odavde.

Naslovna fotografija: Promo/ CBS.

Najnovije