Informiši se

U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana Kovačevića

U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana Kovačevića

Karte za premijeru novog filma Dušana Kovačevića Nije loše biti čovek, koja će biti održana 7. decembra u Kombank dvorani (20:30h) i bioskopu Cineplexx Galerija (19:30h), od danas su u prodaji na blagajnama pomenutih bioskopa i putem servisa tickets.rs.

Dušan Kovačević filmskoj javnosti poznat je kao reditelj bioskopskih hitova Balkanski špijun i Profesionalac i autor kultnih klasika kao što su  Maratonci trče počasni krug, Ko to tamo peva, Underground, Radovan Treći, i Urnebesna tragedija. Nakon 18 godina, publika će imati prilike da uživa u njegovom novom ostvarenju Nije loše biti čovek, komediji sa elementima trilera, koja postavlja večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku?

Sjajnu glumačku ekipu, uz Vojina Ćetkovića i Gordana Kičića, čine Branka Katić, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Lena Kovačević, Andrija Milošević, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jelena Mihajlović, Nemanja Stamatović, Srđan Timarov i drugi.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) pet godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Film je okupio i druge renomirane autore kao što su direktor fotografije Goran Volarević i scenograf Mile Jeremić, dok muziku potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga. Film je realizovan u produkciji Art & Popcorn, u koprodukciji sa Contrast Studios, Terminal 3, Cinnamon Filmom i Momčilom Bajagićem Bajagom uz podršku Filmskog Centra Srbije i Hrvatskog audiovizuelnog centra.

Ukoliko si nestrpljiv da vidiš ovo novo ostvarenje možeš osetiti delić filma kroz trejler (ovde) ili spot za numeru iz filma "Lepe laži" (ovde

Najnovije