Informiši se

FON Hakaton

FON Hakaton

Foto: Boš

Udruženje studenata informatike FONIS, uz podršku Fakulteta organizacionih nauka, organizuje programersko takmičenje FON Hakaton. Ove godine, Hakaton će se održati jubilarni 10. put, pod pokroviteljstvom kompanije Ernst & Young.

Ovo takmičenje namenjeno je svim mladima od 16 do 26 godina koji su zainteresovani za informacione tehnologije, žele da prošire znanja i pokažu svoje programerske veštine. Hakaton će se održati 18. i 19. marta 2023. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Timovi koje čine 3 ili 4 člana imaće zadatak da za 24 časa kreiraju softversko rešenje na zadatu temu, a nakon toga će prezentovati svoje ideje i rešenja pred stručnim žirijem, pri čemu će najbolji timovi biti nagrađeni.

Pored toga, takmičarima će, u određenim vremenskim intervalima, tokom procesa izrade rešenja, biti dostupna pomoć stručnih mentora koje čine stručnjaci iz kompanije pokrovitelja, profesori i saradnici u nastavi sa FON-a i alumni članovi FONIS-a.

Prijave za učešće su otvorene od 20.2. do 6.3. na sajtu hakaton.fonis.rs, gde možeš naći i više informacija o samom takmičenju. Takođe, obaveštenja o Hakatonu možeš ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

Upusti se u avanturu, testiraj svoje znanje i isprobaj svoje programerske veštine uz opuštenu atmosferu i druženje! Ne čekaj, prijavi se i dokaži svoj potencijal u svetu IT-ja!

Najnovije