Pokreni se arhiva

Vidi da ti se budućnost svidi

Vidi da ti se budućnost svidi

Beogradski centar za ljudska prava, Edukativni centar (Kruševac), BalkanIdea (Novi Sad) i Centar lokalne demokratije (Niš) te pitaju kako vidiš budućnost te pozivaju da se prijaviš na konkurs "Moje viđenje budućnosti". Pozivaju te da inovativno, maštovito, kreativno, kritički i duhovito preneš poruku o budućnosti svega što te okružuje. To treba da uradiš u formi fotografije, kolaža ili crteža i pošalješ na adresu: nasesutra@bgcentar.org.rs najkasnije do 22. novembra 2012. u podne. 

Još kažu i: Glavni kriterijum pri početnom odabiru najboljih radova će biti uspešnost prenošenja poruka koje su prezentovane u radovima, a ne umešnost korišćenja tehnike izrade. Žiri koji će činiti Beogradski centar za ljudska prava i druge partnerske organizacije, treba da izabere 12 radova i da ih objavi na fejsbuk stranici "Naše sutra". Rad koji je dobio najviše "lajkova" na fejsbuku osvojiće prvu nagradu - laptop, dok će se u istoj konkurenciji dodeliti i nagrada žirija - netbuk.

Za sve dodatne informacije: Nevena Nikolić/ Iva Danilović Beogradski centar za ljudska prava, Beogradska 54/3, Beograd, Tel: 011/308 5328


Konkurs je raspisan u okviru projekta “Naše sutra“ koji finansiji podržava Kancelarija za ljudskai manjinska prava Vlade Republike Srbije. Na konkursu učestvuju i mladi iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu.

Najnovije