Pokreni se arhiva

Vreme je da bloguješ

Vreme je da bloguješ

 

Imaš mišljenje na određenu temu koje bi voleo/volela da podeliš sa drugima i čini ti se da dobro sklapaš rečenice ili bi voleo/la da to naučiš? Piši o čemu ti želiš i smatraš da je važno i postani UNSS bloger/blogerka!

Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) je  odlučila da na svojoj veb stranici pokrene blog namenjen srednjoškolcima, drugim mladima i svima koji se tako osećaju. U rubrici Blog na sajtu UNSS-a redovno ćete moći da čitate tekstove srednjoškolaca kako iz cele Srbije, tako i iz drugih evropskih zemalja.

O čemu mladi pišu?

UNSS želi da promoviše vrednosti omladinskog aktivizma i volonterizma i šeruje stečena iskustva sa svima koji su zainteresovani, za koja se smatra da su imala uticaj na formiranje određenih stavova. Ovde će se kritikovati pojedine stvari koje nam se u društvu ne sviđaju i hvaliti one koje se smatraju pozitivinim. Zamisao je da se dele ideje, iz kojih će možda proizići i neke velike-male akcije, a sa njima i praktične promene.

   Sve(t) je na nama!

Tema meseca

Uredništvo bloga će svakog meseca objavljivati po jednu temu o kojoj će blogeri i blogerke biti ohrabrivani da pišu. Tema treba da pomogne svima koji imaju želju da podele neko svoje mišljenje ili iskustvo a nisu sigurni o čemu da pišu.
To ne znači da  nešto drugo što želite da podelite, a čini vam se da trenutno nije u skladu sa temom, treba da čeka neki virtuelni mesec, kada će mu biti dodeljen proctor – svi su blogovi dobrodošli!

Tema za mesec mart je “Kako sam ušao/la u svet aktivizma”.

Kako mogu da pošaljem svoj blog?

Tekstovi se šalju na mejl blog@srednjoskolci.org.rs
Tu se možeš obratiti UNSS-u u vezi sa pitanjima u vezi bloga i tražiti savete vezane za tematiku, formu ili druge nedoumice. Slodobno piši  kada osećaš da su ti potrebni motivacija ili podsticaj za pisanje. 

I naravno, pročitajte prvi blog na UNSS stranici. 

Ako imaš želju, nemoj da ne pišeš!


Fotografija je odavde.

Najnovije