Pokreni se arhiva

Jedan drugačiji stendap

Jedan drugačiji stendap

U poslednje vreme se prilično mnogo govori o startapima. Čuješ sa svih strana, zar ne? Priča se da je pokretanje sopstvenog tehnološkog biznisa jedna od najboljih karijernih opcija. Štaviše, neki ljudi uveliko napuštaju svoje stalne poslove i sigurne plate s namerom da razviju svoju ideju i pokrenu startap. Ako ti do sad nije palo na pamet da se okušaš u ovoj karijeri, možda je vreme da se to promeni, a sad imaš i sjajnu priliku da proviriš u ovu oblast i otkriješ sve što te zanima.

Udruženje SEE ICT ti nudi priliku da prisustvuješ najvećoj domaćoj startap konferenciji ove sezone. Reč je o konferenciji Startup Standup koja će se održati 6. aprila u prostorijama UK Vuk (Bulevar kralja Aleksandra 77a). Dovoljno je da najkasnije do 4. aprila na imejl adresu info@mojaposla.rs pošalješ ime, prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona.

Tek kad vidiš ljude koji koji pokreću startape, postaće ti jasno zašto je to jedan od najboljih karijernih izbora, a tek kad sa nekima od njih porazgovaraš, videćeš šta je to što ih pokreće.

Ovo smo saznali preko sajta Moja posla.

Najnovije